måndag 11 februari 2013

Lyxig varm choklad med vispgrädde Lyxchokladpulver, ger 6-8 koppar varm choklad Artikeltexten fortsätter längre ner Hoppa till artikeltexten DELA VIA E-MAIL SKRIV UT Antal portioner: 4 portioner INGREDIENSER 100 g mörk choklad ca 70%, finhackad 1 dl kakao 1/2-1 dl råsocker 1 tsk vaniljsocker 1/2 tsk kanel, malen 1/2 tsk kardemumma, malen 1/2 tsk salt Till servering: 8 dl mjölk 1 dl vispgrädde, vispad SÅ LAGAR DU Topping: minimarshmallows, kakao, chokladsås, riven choklad, kardemumma eller kanel. Lägg samtliga ingredienser till chokladpulver i en glasburk, stäng locket och skaka. Värm mjölk, häll upp i koppar och tillsätt 1-2 msk chokladpulver. Garnera med grädde och önskad topping. Sorterat under: snabbt/enkelt

Inga kommentarer: